Image module
Ontdek onze filosofie
Image module

Filosofie

Restaurant – en cafetaria – gelegen in het hart van het Musée des Arts Contemporains du Grand Hornu en het Centre d’innovation et du design, RIZOM presenteert een keuken op het snijpunt van culturen.

Het Waalse bekken, zelf ontstaan uit diverse migraties, is de thuis van oeroude streekproducten, en tegelijk ook de wieg van moderne ideeën en technologie. RIZOM keuken spruit voort uit al deze contrasten en is een nieuwe vertaling van de eigentijdse terroirkeuken. RIZOM staat voor een keuken met uiteenlopende wortels, en brengt lokale markt- en seizoensproducten in het bord.

Layer
Layer
Layer
Image module

Grand-Hornu

Le Grand-Hornu geldt als een van de mooiste voorbeelden van 19de-eeuwse industriële archeologie in Europa, en staat sinds 2012 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De site, die eigendom is van de provincie Henegouwen, herbergt vandaag twee instellingen die bijna zes tentoonstellingen per jaar organiseren: het CID, Centrum voor Innovatie en Design, en het MACS, Museum voor Hedendaagse Kunst.

Rue Sainte-Louise 82
7301 Boussu
+32 (0)65 61 38 76
info@rizom-restaurant.be

Wij ontvangen u graag van dinsdag tot zondag van 12u tot 15u en vrijdag van 19u tot 21u30. De cafeteria is open van dinsdag tot zondag van 10u tot 18u. Gesloten op maandag.

Honden verboden op de site van Grand-Hornu

Ik wil reserveren

Laat ons een bericht, we komen zo snel mogelijk bij u terug.